De Circular Challenge is een project van Rik Winsemius, Pieter de Stefano en BlueCity.

De Circular Challenge is een project van BlueCity; een broedplaats voor de nieuwe economie waar inmiddels 30+ circulaire ondernemers gevestigd zijn. Samen met onze experts en netwerk zorgen wij voor concrete oplossingen die bijdragen aan de transitie naar de circulaire economie.

Gezamenlijk lopen Rik, Pieter en BlueCity al vijf jaar voorop in circulair ontwerp en ondernemerschap. Met zeven challenges, acht jaar ervaring met circulariteit en innovatie én toegang tot het inpandige BlueCity Lab met 15+ biodesigners die als expert ingevlogen kunnen worden, is dit team bij uitstek geschikt in het begeleiden van de high potentials tot het creëren van innovatieve producten en diensten.

Niels Braamse is als Partner Manager van BlueCity verantwoordelijk voor het uitnodigen van de deelnemende organisaties voor de Circular Challenge. Niels spart graag met je over de reststromen van je organisatie en hoe de Circular Challenge kan helpen deze reststromen te verwaarden. Het mooie aan de Circular Challenge vind Niels de diverse uitkomsten die stuk voor stuk circulair ondernemerschap naar een hoger niveau brengen, zoals bijvoorbeeld een nieuwe (corporate) start-up, circulaire oplossing voor je organisatie of een beleidswijziging. Niels heeft in diverse start-ups gewerkt in de E-mobility en is o.a. co-founder geweest van een groene autoleasemaatschappij. Heb je interesse in de Circular Challenge en wil je alle ins and outs weten? Neem dan contact op via n.braamse@bluecity.nl of bel naar 06-82719180.

RIK WINSEMIUS & PIETER DE STEFANO

Rik Winsemius en Pieter De Stefano brengen met ondernemerschap beweging rondom taaie maatschappelijke vraagstukken. De afgelopen jaren hebben zij challenges rondom de omschakeling naar een circulaire economie en rondom plastic georganiseerd in Rotterdam en Amsterdam. Hieruit zijn vier startups voortgekomen die dagelijks werken aan de wereld van morgen. Rik en Pieter hebben een achtergrond in de politicologie en filosofie, zijn maatschappelijk betrokken en veroorzaken met veel energie en een breed netwerk van denkers en doeners impact.

Binnen de Circular Challenge zijn zij verantwoordelijk voor de werving en begeleiding van de deelnemers, het concept en de programmering van de Circular Challenge en de dagelijkse begeleiding van de partners.

STUUR MIJ MEER INFORMATIE