De Circular Challenge is een project van Rik Winsemius, Pieter de Stefano en BlueCity.

De Circular Challenge is een project van BlueCity; een broedplaats voor de nieuwe economie waar inmiddels 30+ circulaire ondernemers gevestigd zijn. Samen met onze experts en netwerk zorgen wij voor concrete oplossingen die bijdragen aan de transitie naar de circulaire economie.

Gezamenlijk lopen Rik, Pieter en BlueCity al vijf jaar voorop in circulair ontwerp en ondernemerschap. Met zeven challenges, acht jaar ervaring met circulariteit en innovatie én toegang tot het inpandige BlueCity Lab met 15+ biodesigners die als expert ingevlogen kunnen worden, is dit team bij uitstek geschikt in het begeleiden van de high potentials tot het creëren van innovatieve producten en diensten.

Rik Winsemius & Pieter De Stefano

Rik Winsemius en Pieter De Stefano brengen met ondernemerschap beweging rondom taaie maatschappelijke vraagstukken. De afgelopen jaren hebben zij challenges rondom de omschakeling naar een circulaire economie en rondom plastic georganiseerd in Rotterdam en Amsterdam. Hieruit zijn vier startups voortgekomen die dagelijks werken aan de wereld van morgen. Rik en Pieter hebben een achtergrond in de politicologie en filosofie, zijn maatschappelijk betrokken en veroorzaken met veel energie en een breed netwerk van denkers en doeners impact.

Binnen de Circular Challenge zijn zij verantwoordelijk voor de werving en begeleiding van de deelnemers, het concept en de programmering van de Circular Challenge en de dagelijkse begeleiding van de partners.

Bluecity

BlueCity is een platform voor de nieuwe economie waar 20+ circulaire projecten lopen. In deze voorbeeldstad voor de circulaire economie zijn inmiddels 30+ start-ups en scale-ups gevestigd.

WEBSITE BLUECITY